Wayfinding

Med vores wayfinding guide i hånden, får du den komplette oplevelse af de mange seværdigheder, aktiviteter og oplevelser, som du finder i Ikast-Brande. Sammen med alle de gode fortællinger, sjove facts og historiske tilbageblik har vi samlet vores ture under seks kategorier: vandreture, cykelture, kunstture, naturture, seværdigheder og fiskeri.

Under hver kategori finder du beskrivelser af specielt udvalgte ruter, seværdigheder og naturspots, hvor du er garanteret en ekstra god oplevelse, fordi vi har samlet alle de sjove historier lige til at tage med i hånden.

Inden du begiver dig af sted, skal du gratis hente vores Visit Ikast-Brande app hos din app-udbyder. Inde i appen finder du en menu, der hedder wayfinding. Herinde kan du finde og vælge mellem vores mange forskellige ruter ud fra dine egne interesser. På alle ruter har vi placeret små punkter med sjove historier, du kan læse og lytte til undervejs. Vi har fået de lokale eksperter til at dele ud af deres store viden, og har derfor også sikret nogle af de historie, de færreste kender til. Og det eneste det kræver for at du kan være med er, at du har din smartphone med på turen og at appen er åben.