Vores partnere

Disse værdifulde partnere er i høj grad med til at danne grundlag for turistforeningens mange aktiviteter og tanker. Vi værner om vores partnerskaber og fokuserer løbende på at udbygge relationer og samarbejder. Vores mål er, at vores partnere skal føle, at netop dette partnerskab giver mening og værdi for dem. De får noget tilbage - ligesom vi i turistforeningen har glæde af synergien, der helt naturligt følger med disse partnerskaber.
Vi har fælles interesser og mål; nemlig at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, når de besøger Ikast-Brande området. 

Erhvervslivet i Ikast-Brande

Områdets driftige erhvervsliv tiltrækker hver dag mange internationale medarbejdere og gæster. Innovative tanker og en tro på, at ting kan lykkes er karakteristiske for tankegangen hos vores virksomheder. 

 

Kombiner fx. en konference eller et møde med et interessant virksomhedsbesøg i Ikast-Brande-området.

Typer af medlemskaber

Find det medlemskab som passer til netop jeres behov - Herunder har vi opsat 4 typer medlemskaber, som skal gøre det lettere for dig at vælge, det medlemskab som passer til jeres situation. Ændres behovene, kan i altid ændre medlemskabstype.