Spis godt under Street Art Festivalen

I forbindelse med Brandes årlige Street Art-festival afholdes der samtidig et stor indbydende STREET FOOD-arrangement. Her vil være mange "Food Trucks" med internationale køkkener, som hver især er repræsenteret af passionerede madentusiaster, der brænder for netop deres køkken. Køkkenerne er nøje udvalgte for at give så stor en variation som muligt, så der er noget for enhver smag. Maden er hjemmelavet, der er fokus på høj kvalitet og gode råvarer, så du kan godt glæde dig!

Vi har skabt et rum, hvor hele familien, alle vennerne og alle kollegerne kan komme og få netop det, de ønsker at spise og samtidig hygge sig sammen omkring vores langborde.

Ligeledes har alle de lokale spisesteder i Brande har sat alle sejl til under Street Art Festivalen - og tilbyder et bredt udvalg af lækre retter lige fra lette cafémenuer til fabelagtige 4-retters menuer, smagfulde kaffevarianter og flotte italienske isdesserter. Her kan du læse mere om nogle af de mange tilbud - og planlægge hjemmefra, hvor mange pauser I får brug for under besøget i Brande.

I restauranten på Hotel Dalgas er der mulighed for at vælge mellem 2 - 4 indbydende retter med tilhørende vinmenu. Menuprisen ligger fra 268 kr. til 328 kr. ekskl. drikkevarer. Hele weekenden er der åbent fra kl. 08-23.

Café Smagshuset serverer fx. lækre tapasmenuer med inspiration fra Middelhavet. Terrassen er åben, den italienske is er klar og solen står højt på himlen! Åbent fra kl. 10-21.

Cafe Tankefryds lyse lokaler midt på torvet byder på lette og spændende retter - serveret i nostalgiske omgivelse - både inde og ude på den hyggelige terrasse med smuk udsigt. Åbent fra kl. 10-20.

Café & Restaurant Noa er også beliggende midt på torvet i Brande og her kan I nyde dejlige mexicanske retter, gode burgere og desserter. Ved godt vejr er der også mulig for at sidde udenfor og følge byens travlhed. Åbent fra kl. 10 - 21.

Café 19 i Brande Golfklub er åben for alle kl. 10-16 i Street Art-weekenden - og tilbyder lette café-retter

Bageriet Kagehuset vil hele weekenden bage Street Art Cupcakes med flotte motiver fra de deltagende kunstnere. Bageren rykker ud på gaden - og skaber ægte markedsstemning hele weekenden! Åbent fra kl. 06.30-17.30.

Kvicklys bager har et stort udvalg af lækre sandwich, brød og drikkevarer. I delikatessen finder du en spændende salatbar - lige noget for den sunde street art-gæst. Åbent fra kl. 08-18/20.

Peking Grill i hovedgaden er klar med et flot udvalg af kinesiske specialiteter - både til at tage med eller spise i restauranten. Åbent fra kl. 16-23.

Brande Bowlingcenter har en fin café med asiatiske retter, som kan nydes i de hyggelige lokaler med udsigt over gågaden. Åbent fra kl. 13-24.

 

Klik på billederne til højre og se fyldestgørende oversigter over spisesteder for hele området.

Bon appetit!

 

 

 

Del denne side

Alle spisesteder i Ikast-Brande

Dagligvarer og bagerier

Gode lokale øl

Street Art for BØRN

Oplev Street Art i Brande