Skønne ferieboliger

Bo i en af vores skønt beliggende ferieboliger, mens du nyder naturen.
Hos os finder du smagfuldt indrettede bylejligheder og skønt beliggende feriehuse midt i den fredfyldte natur.

Gå på udkig efter den helt rette feriebolig for dig og din familie og læs meget mere om fx. faciliteter, placering og størrelsen på de enkelte boliger nedenfor. 

BOOK din ferie via LINKET HER.

Kontakt gerne Feriepartner på tlf. 6441 2322 / Visit Ikast-Brande på tlf. 2012 4949 for yderligere information om vores område.

Naturskønt tæt på Bøllingsø

Gården rummer plads til både en lejlighed, bed and breakfast og et hestehotel. Nyd de flotte udenomsfaciliteter, hvadenten du er lystfisker, naturelsker eller medbringer din hest.

 

Fred og idyl på landet 

 

 

Stort hus med egen fiskeret

Boligen har sin egen sø samt adgang til 700 m af Rind å med fri fiskeret. Huset er egnet til to familier og hunde er velkomne.

 

Den midtjyske natur ligger lige udenfor døren 

 

 

 

White House Hotel

Nye og moderne ferielejligheder beliggende centralt i Brande by tæt på grønne områder, bymidten og store erhvervsvirksomheder.

 

Perfekt til langtidsudlejning 

 

 

 

 

Smagfuldt indrettet lejlighed

Lejligheden ligger centralt placeret midt i Brande by tæt på indkøbsmuligheder, kunst og kultur. Lejligheden er indrettet med dansk design og egner sig perfekt til det lidt længere ophold i området.

 

Oplev stemningen i byen med kunst og kultur. 

 

Hyggelig hytte ved Højkilde Fiskesø

Ny og hyggeligt indrettet lille træhytte tæt på fiskesø og Skjern å. Meget velegnet til 2-3 lystfiskere eller et par på ferie i naturen. Der medfølger 4 fiskekort til Skjern å ved leje af hytten.

 

Stor og solrig terrasse 

 

 

Hærvejens Ferie

Hærvejens Ferie tilbyder lejligheder, bed and breakfast og herbergsophold. Stedet rummer fine og store faciliteter til weekendophold, møder og familiesammenkomster. 

 

Fiskesø, legeplads, bålplads