Miniferie i det Midtjyske

Vi hjælper gerne med planlægningen

Kontakt os meget gerne, hvis I ønsker hjælp til inspiration eller planlægning af et ophold hos os. Der er mulighed for at vælge et temabestemt ophold fx. med fokus på kunst, natur, golf, lystfiskeri eller sport.

Ikast-Brande området tilbyder en masse gode oplevelser, hvad enten man ønsker fred og ro til fordybelse, masser af kulturoplevelser eller søger en mere aktiv ferie.

Kunsten spiller en afgørende rolle for vores område; du finder street art i verdensklasse samt de berømte gavlmalerier i Brande - og en lang række unikke skulpturer i Ikast udført af særdeles anerkendte kunstnere.

Smuk natur er placeret lige uden for døren - og er meget kendetegnende for hele kommunen. Der er vidtstrakte hedeområder, egeskove, snoede vandløb og smukke søer.

Golfbanerne ligger naturskønt midt i skoven og samtidig tæt på byernes mange muligheder. Du har mulighed for at spille på dem alle!

Lystfiskeriet er i absolut topklasse i det midtjyske med Skjern Å og Gudenåens udspring inden for rækkevidde. Find hemmelige steder ved åen eller besøg en af de mange idylliske put-and-take søer.

Sportsklubberne rummer både bredden og eliten - og især hvis du ønsker at opleve intensitet og spænding skal du overvære en håndbold- eller fodboldkamp med FCMs professionelle teams.

Vi kan tilbyde mange forskellige typer af overnatningsmuligheder - og ved at klikke på linket her kan du læse mere om alt lige fra hoteller til hyggelige bed and breakfast steder og naturskønne campingpladser.

Kontakt meget gerne os hos Visit Ikast-Brande for yderligere information.

Del denne side

Kunst i særklasse

Uforglemmelige naturoplevelser

Lystfiskeri i hjertet af jylland

Golfoplevelser

Sport på topplan

Overnatning