Lystfisker med hjertet

Midtjylland er et eldorado for lystfiskeri og et fantastisk sted til fiskerejser for lystfiskeren. I Ikast-Brande området kan du finde nogle af Europas mest attraktive vandløb og fiskesøer at fiske i.

Skjern Å er, med sine mange forgreninger, Danmarks vandrigeste å og internationalt berømt for sit suveræne laksevand året rundt. Skjern Å er en fiskedestination med masser af muligheder for laksefiskeri og for lystfiskeren.

I Brande Å, er der generelt rig mulighed for laksefiskeri. Omkring december, i laksens fredningstid, har du endda mulighed for at se laksen gyde på ganske lavt vand. En helt speciel oplevelse, for alle naturelsker.

Karup Å, er et af Europas bedste ørredvande og kendt for sine mange snoede sving og gode standpladser. Et ideelt sted for lystfiskeri. Også Storå-systemet byder på muligheden for at fange ørreder, aborrer og geder, samt laks i rigt mål.

Der er masser af lystfiskeri i Ikast-Brande området og de forskellige søer og åer, er helt klart en fiskerejse i sig selv. Tag venner og familie med, der er både noget for nybegyndere og for lystfiskeren med mere erfaring. Desuden byder området også på flere put-and-take fiskesøer, med hyggelige omgivelser og sikker gevinst - næsten hver gang.

Pakkerejser for lystfiskere

Lad dig inspirere af vores sammensatte pakkerejser for lystfiskere. Her finder du alt, hvad du skal bruge til en lysterfisker-weekend i Ikast-Brande.

Kano og kajak

En ægte naturoplevelse på Skjern Å