Kunst og Kultur

Kunst og kultur er en del af vores identitet. I Ikast-Brande området tilbyder vi noget helt særligt, nemlig kunst og kultur i det offentlige rum, hvor du som gæst ikke skal betale entré. Ikast-Brande Kommune har tilmed opbygget en spændende kunstsamling, der kortlægger både den udendørs og den indendørs kunst i kommunen - kontakt kommunen/Ikast Bibliotek, hvis I ønsker at vide mere.
Hos os er kunsten en gratis og naturlig del af hverdagen. Den er synlig i byerne og i landskabet, den overrasker og er med til at skabe livlig debat. Området byder desuden også på museer, gallerier og spillesteder, hvor kunsten nydes indendøre i smukke rum. Kendte navne - både inden for kunst og musik - vælger at besøge Ikast-Brande området og efterlader indtryk til eftertanke.

Gavlmalerier

Se de smukke gavlmalerier, der pryder gaderne i Brande by.

Book din feriebolig her

Tag et kig på vores ferieportal, hvor vi i samarbejde med Feriepartner tilbyder en lang række unikke ferieboliger i det midtjyske område.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

 

 

 

Man kommer ikke udenom naturen...

Udover kunst og kultur, byder vores område også på mange andre oplevelser, fx. findes der mange skønne og historiske steder i naturen, et spændende handelsliv og et varieret udvalg af gode spisesteder.

Aktiv i naturen 

Shopping

Spisesteder