Erhvervsturisme i Midtjylland

I Ikast-Brande området har vi et stærkt og driftigt erhvervsliv, hvor større højteknologiske virksomheder har deres rødder. Gennem tiden har iværksættere inden for især tekstil- og energibranchen tænkt store tanker og ført dem ud i livet. Netop iværksætteri og innovation er karakteristisk for vores område. Det er en styrke, vi har, og som vi gerne viser frem for erhvervsgæster, delegationer, turister og andre interesserede. 

Her finder I et overblik over de 15 største virksomheder i VÆKSTJYLLAND 2017. Kontakt os meget gerne, hvis I har spørgsmål. 

Meromsætning

Hos Visit Ikast-Brande ønsker vi at supplere de eksisterende turismeaktiviteter i kommunen med et unikt "turismefyrtårn" inden for erhvervsturisme.

Formålet er i særdeleshed at skabe opmærksomhed om de innovative og stærke virksomheder, der er etableret i Ikast-Brande-området, og dels ved delegationsbesøg fra udlandet at skabe grobund for meromsætning i erhvervslivet.

Videndeling og læring er nogle af nøgleordene for de aktiviteter, der foregår inden for erhvervsturismen i området. 

Business Connect Denmark

Business Connect Denmark er et strategisk samarbejde mellem internationale virksomheder - med det formål at opnå synergieffekt og meromsætning på sigt. 
   

Energi, klima og miljø

Ikast-Brande Kommune og Region Midt kan mønstre adskillige succesfulde virksomheder inden for området energi, klima og miljø. 


Netop dette område har Business Connect Denmark valgt at fokusere på i den første fase.


Fokus på det professionelle erhvervsliv

Vi ser et stort turismepotentiale ved denne niche inden for erhvervsturisme, hvor historien om de mange erhvervssucceser i Ikast-Brande Kommune og Region Midt kan udbredes. Herved er der mulighed for videndeling med andre relevante virksomheder – både nationalt og internationalt.

Dette nye koncept inden for erhvervsturisme henvender sig direkte til en særlig målgruppe med interesse for effektiv og bæredygtig virksomhedsdrift inden for miljø-, klima- og energiområdet. 

Webside og kontakt

Se mere på Business Connect Denmarks egen HJEMMESIDE 


Kontakt også gerne Jette Nielsen:

Business Connect Denmark
Storegade 5
7330 Brande


Tlf. 2011 5454
E-mail: jette.niels... Erhvervsmedlemmer

Læs mere om erhvervsmedlemmerne, som er tilknyttet Visit Ikast-Brande.