Hvad kan jeg opleve i Ikast-Brande?

I Ikast-Brande finder du en perlerække af unikke og autentiske naturoplevelser, hvad enten du har lyst til en vandre-, cykel- eller løbetur, en tur med kano eller en tur ud med fiskestangen. Harrild Hede, Hærvejen og nogle af Danmarks reneste badesøer er blot nogle af de ting du møder, når du besøger vores område.

Kunst og kultur i det offentlige rum udgør også en stor del af Ikast-Brande områdets identitet. Gavlmalerier og spektakulære skulpturer pryder byerne og det naturskønne landskab, og hvert år afholdes den internationale Street Art festival i Brande med besøg fra titusindvis af gæster.

Snyd heller ikke dig selv for en medrivende sportsoplevelse, en fascinerende musikoplevelse på de lokale scener eller nyd muligheden for selv at være aktiv på vores skønne golfbaner.

Skønne naturoplevelser

Udforsk Hærvejens historie, de smukke hedearealer, dybe skove, naturlige søer, kildespring og snoede åstrækninger.

Hærvejen

Hærvejen

Den smukke Hærvej går gennem Ikast-Brande Kommune og byder på vandring i både skov- og engområder.

Lystfisker med hjertet

Om du er til put & take, eller du hellere fanger fisk i de naturlige søer og åløb, så har Ikast-Brande masser af skønne områder, der er værd at besøge for en rigtig lystfisker.

Golfoplevelser

Oplev de idyllisk placerede golfbaner i det grønne landskab i Ikast-Brande. Nyd nogle hyggelige og udfordrende timer i selskab med venner og famile - få motion og masser af ny energi.