Hvad kan jeg opleve i Ikast-Brande?

En autentisk naturperle i Midtjylland. Når du besøger Ikast-Brande, kommer du ikke uden om den skønne natur. Den indbyder til et væld af aktiviteter som f.eks. vandring, cykling, løb, opdagelse og læring.

Nyd den friske luft og de interessante historier, som naturen gemmer på. Naturen i Midtjylland er ganske enkelt én af vores stærkeste kompetencer.

Landsbyerne har meget at byde på; både natur, kunst og kultur - og ofte finder du seværdighederne i tæt samspil med hinanden. Besøg f.eks. Skarrild i det midtjyske, hvor du finder Skjern Å, kunst i det åbne rum og gastronomi i topklasse på Sinatur Hotel Skarrildhus.

Hærvejen

Hærvejen

Den smukke Hærvej går gennem Ikast-Brande Kommune og byder på vandring i både skov- og engområder.

Kunst i det åbne rum

Udover naturen byder vores område også på mange andre oplevelser. F.eks. findes der et rigt udvalg af kunst i det åbne rum.

Kunst og kultur

Shopping

Spisesteder

Golfoplevelser

Oplev de idyllisk placerede golfbaner i det grønne landskab i Ikast-Brande. Nyd nogle hyggelige og udfordrende timer i selskab med venner og famile - få motion og masser af ny energi. 

Lystfisker med hjertet

Om du er til put & take, eller du hellere fanger fisk i de naturlige søer og åløb, så har Ikast-Brande masser af skønne områder, der er værd at besøge for en rigtig lystfisker.

Skønne naturoplevelser

Udforsk Hærvejens historie, de smukke hedearealer, dybe skove, naturlige søer, kildespring og snoede åstrækninger.