Se meget mere her...

Smuk natur i det midtjyske

Se meget mere her...

Oplevelser i naturen

En autentisk naturperle i Midtjylland. Når du besøger Ikast-Brande, kommer du ikke uden om den skønne natur. Den indbyder til et væld af aktiviteter som f.eks. vandring, cykling, løb, opdagelse og læring.

Nyd den friske luft og de interessante historier, som naturen gemmer på. Naturen i Midtjylland er ganske enkelt én af vores stærkeste kompetencer.

Landsbyerne har meget at byde på; både natur, kunst og kultur - og ofte finder du seværdighederne i tæt samspil med hinanden. Besøg f.eks. Skarrild i det midtjyske, hvor du finder Skjern Å, kunst i det åbne rum og gastronomi i topklasse på Sinatur Hotel Skarrildhus.

Book din feriebolig her

Tag et kig på vores ferieportal, hvor vi i samarbejde med Feriepartner tilbyder en lang række unikke ferieboliger i det midtjyske område.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

 

 

 

 

Skønne cykelruter

Masser af cykelruter omkring Ikast, Brande, Nr. Snede, Ejstrupholm, Bording og Engesvang!

Vandreture Ikast-Brande

Vandring i flot natur

Området omkring Brande, Ikast, Bording, Engesvang, Nr. Snede og Ejstrupholm tilbyder en bred vifte af  vandrestier og ruter blandt natur, kunst og kultur. Her finder du stemningsfulde søer, dybe skove og vide hedelandskaber. 

Kunsten blomstrer i Ikast-Brande

Udover naturen byder vores område også på mange andre oplevelser. F.eks. findes der et rigt udvalg af kunst i det åbne rum.

Kunst og kultur

Shopping

Spisesteder

Kano og kajak

En ægte naturoplevelse er en kanotur på Skjern Å. 

På hesteryg

Det midtjyske område omkring Ikast og Brande har flot natur - og indbyder dermed også til friske rideture.

Hærvejen

Hærvejen

Den smukke Hærvej går gennem Ikast-Brande Kommune og byder på vandring i både skov- og engområder.